Jegyrendelés

Az alábbi úrlap segítségével személyre szabott repülőjegyet rendelhet hőlégballonos sétarepülésre.

A jegy így fog kinézni:

Hőlégballon repülőjegy

 

Megrendeléssel kapcsolatos tudnivalók:

A megrendelt repülőjegyeket az Ön által megadott e-mail címre 24 órán belül megküldjük, a számlával és repülés előtti a tudnivalókkal együtt. Személyes átvételre Zuglóban van lehetőség, külön kérésre postán is tudjuk küldeni. Kérjük, hogy a számlán szereplő összeget 8 napon belül szíveskedjen utalni a a számlán szereplő bankszámlánkra.

Érvényesség: A jegyek a megrendeléstől számított 1 évig érvényesek. Szabadon átruházhatók, de nem téríthetők vissza, érvényességük írásos kérelemre meghosszabbítható.

Helyfoglalás: A tervezett időpont előtt lehetőleg legalább 1 héttel (de javasolt ennél hamarabb, hetekkel előre, hogy a kiszemelt napon legyen még szabad hely), a jegyen megadott elérhetőségeken.

Foglalás törlése: Ha az Utas a lefoglalt időpontban nem jelenik meg, vagy a foglalását a lefoglalt időpontot megelőző 48 órán belül törli, a repülőjegye felhasználhatósága megszűnik. Kivételt képez orvos által igazolt egészségügyi probléma fennállása. Repülésre alkalmatlan időjárás esetén az Utassal új időpontot egyeztetünk.


Kérjük olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat
és az ÁSZF-et.

Megosztom